Uitvaart livestreams

Een professionele livestream speciaal voor uitvaarten

Bij het overlijden van een geliefde, wilt u iedereen de mogelijkheid geven om waardig afscheid te nemen tijdens de uitvaart. Echter is dat niet altijd mogelijk. Ziekte, reisafstand of een pandemie zoals Corona kunnen dit weerhouden. Daarom zijn wij u graag van dienst door het realiseren van een professionele livestream uitvaart. Daardoor kan iedereen op een eervolle manier afscheid nemen. Daarnaast heeft u door de opname voor altijd een waardige herinnering aan deze belangrijke, emotionele dag.

Bij een livestream uitvaart wordt u volledig ontzorgt. Dat wil zeggen dat huur van materiaal, voorbereidingen, opbouw, regie en afbouw wordt uitgevoerd door professionele medewerkers. Er zijn verschillende basispakketten waar u uit kunt kiezen. Om de online uitvaart aan alle wensen te laten voldoen en wij u graag advies op maat te geven, komen wij graag met u in contact.

Indrukmakend garandeert de beste kwaliteit en ontzorgt u volledig. U en uw uitvaartondernemer krijgen persoonlijk één vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Daarnaast zijn wij vertrouwed met de christelijke identiteit. Hierdoor kunt u ons vertrouwen met de specifieke gebruiken, normen en waarden van een christelijke uitvaart.

Bloem bij online uitvaart

Voordelen livestream uitvaart

In de eerste plaats geeft de livestream uitvaart iedereen de kans om een waardig afscheid te kunne nemen. Tevens, zijn er nog vele voordelen aan het gebruiken van een professionele livestream tijdens de online uitvaart.

Kenmerken

Professionele apparatuur

Volledige ontzorging

Onopvallende uitvoering

7 jaar ervaring

Mogen wij helpen?

Wilt u een waardige uitvaart met een professionele live stream? 

Neem contact met ons op zodat wij u volledig kunnen ontzorgen.