Online Aandeelhoudersvergadering

Een professionele aandeelhouders vergadering 

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering moet binnen uiterlijk 6 maanden na afloop van het boekjaar plaatsvinden. Ondanks de maatregelen in de Corona tijd is het toch mogelijk om te vergaderen door een online aandeelhoudersvergadering! Indrukmakend ontzorgt jou volledig van zowel de organisatie als de uitvoering, met behulp van de verschillende live stream pakketten die wij aanbieden!

Professionele apparatuur
Het benodigde resultaat online realiseren
Interactie met doelgroep
Previous
Next

Juridisch verantwoord stemmen

Tijdens een online aandeelhoudersvergadering worden er verschillende beslissingen genomen. Het uitgeven van aandelen, verminderen van het aandelenkapitaal maar ook de benoemingen en ontslag van bestuurders zijn voordelen van deze beslissingen. Door een professionele samenwerking met onlinestemtool.nl, is het  mogelijk om juridisch verantwoord online te stemmen over deze beslissingen. 

Voordelen Indrukmakende videovergadering

Met behulp van online aandeelhoudersvergadering kan het zelfde resultaat gerealiseerd worden vergeleken met een offline vergadering. Er zijn namelijk verschillende manieren om een interactieve en effectieve videoconferentie te organiseren. Daarnaast zijn er nog verschillende voordelen van een Indrukmakende videovergadering.

Over Indrukmakend

Indrukmakend staat voor persoonlijke maar vooral flexibele begeleiding. Aangezien een aandeelhoudersvergadering vele meningen en dus interacties vereist, wordt er samen gekeken naar de verschillende mogelijkheden en pakketten. Door al 7 jaar lange ervaring met eventmanagement, professionele apparatuur en verschillende programma’s ontzorgt Indrukmakend je volledig.  

Wil je ook deze voordelen ervaren? 

Indrukmakend specialist in organiseren van professionele online vergaderingen

Kenmerken

Professionele apparatuur

Volledige ontzorging

Interactie met doelgroep

7 jaar ervaring

Hoe gaan wij jou helpen?

Wil je een professionele aanhouders vergadering met een professionele live stream? 

Neem contact met ons op zodat wij je volledig kunnen ontzorgen.

Recensies

Wij laten graag onze klanten vertellen wat zij er van vinden!