Beursversterking

Meer halen uit je beursdeelname

“Leuk een beurs! Daar gaan we een hoop geld in stoppen, want het is onmisbaar om daar aanwezig te zijn!”
Klopt. Beurzen zijn van groot belang. Ze helpen je in het versterken van je branding, je relaties op te bouwen, warm te houden of uit te breiden, warme ingangen te creëren bij mooie prospects, leads te genereren of simpelweg je naamsbekendheid verhogen.
Beurzen vragen echter altijd een investering. Het kost je tijd, het kost je geld. En dan is het toch zonde als er door tijdgebrek steken vallen tijdens de uitvoering, waardoor de resultaatpotentie zienderogen afneemt. Maak daarom gebruik van beursversterking!

Indrukmakend heeft de ervaring en expertise om je te ontzorgen door de gehele coördinatie uit handen te nemen, beursversterking. In een inventarisatiegesprek bekijken we samen waar je behoeftes liggen. Van overkoepelende doelstellingen tot concrete onderdelen zoals standbouw, personeelstraining, overnachtingsmogelijkheden, publiekstrekker en opvolging worden onder de loep genomen en verzorgd.

Voorbeeld beurs voor beursversterking

Jouw beursstand

Heb je te maken met één van de volgende situaties? Of heb je andere vragen?

Indrukmakend

Indrukmakend is je nieuwe steun en toeverlaat bij het gehele beursproces, van A t/m Z. We verzorgen de keuze van de beurs, afspraken met de beursorganisator, standontwerp en bouw en inrichting, hostesses, training accountmanagers, give-a-ways, tools om conversies te verhogen, overnachtingsmogelijkheden, nazorgproces en alles wat nog meer nodig is.

Solide basis

Groeistrategie

Planning & Coördinatie

Nieuwe ideeën & inzichten

Content ontwikkeling

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een advies op maat.