Drie cadeautjes

Download nu gratis

Je wilt graag van start! En daar help ik je graag mee. Daarom kun je hier hier drie handige cadeautjes downloaden.

Checklist Evenement begroting

Een evenement is een uniek kanaal, waarmee je heel persoonlijk in contact kunt komen met je doelgroep. Maar events kosten wel geld.

Met welke kosten moet je rekening houden? Hoe voorkom je confrontatie met onverwachts hoge kosten? Gebruik de gratis checklist eventbegroting van Indrukmakend en krijg inzicht!
Download gratis checklist

Mail mijn checklist naar:

Stappenplan Marketing strategie

Niets leukers dan jouw vak, jouw passie. Maar soms moet je als ondernemer ook aan de bak met je marketing. Want zonder klanten, kun je die passie ook niet uitvoeren.

Hoe zorg je voor een doelgerichte marketingstrategie? Begin nu met het gratis Basis Tien-Stappenplan Marketingstrategie van Indrukmakend!
Download gratis stappenplan

Mail mijn stappenplan naar:

Event Infographic voor Spreker

Bij het organiseren van een online evenement komt veel kijken. Maar waar moet je op letten als spreker? Met 11 gratis tips, helpen wij jou om jezelf volledig voor te bereiden voor het evenement. Dit zal niet alleen zorgen voor een professionele uitstraling maar geeft ook jou als spreker meer zekerheid!


Als extra’tje, voegen wij hierbij ook 4 tips toe voor de deelnemers van jouw online evenement. Op basis van techniek, omgeving, belichting en houding is het zeer belangrijk om jouw deelnemers te instrueren. Dit speelt namelijk mee met de professionele uitstraling van jouw evenement.

Download gratis de tips

Mail de infographic naar:

Door te downloaden schrijf je je niet in voor een nieuwsbrief. Die heb ik niet. Wel neem ik even persoonlijk contact op, omdat ik benieuwd ben of het cadeautje waardevol voor jou was. 

Indrukmakend specialist in organiseren van professionele online vergaderingen

Heb je vragen?

Ik maak graag een afspraak om samen jouw marketing of event traject aan te pakken!

Persoonlijk

Flexibel

Ontzorgen

Kwalitatief