Indrukmakende Livestream

Je eigen livestream organiseren

Een online livestream organiseren is de meest persoonlijke manier om met meerdere mensen contact te hebben, zonder dat deze bij elkaar moeten komen.

Indrukmakend heeft inmiddels 7 jaar ervaring in het organiseren verzorgen van projectie en livestreaming. Onze kennis in eventmanagement en in livestreaming voegen we samen met jouw doelstelling. We begeleiden, adviseren, organiseren en ontzorgen waar nodig. Met onze eigen apparatuur en kennis, aangevuld met die van betrouwbare partners zorgen we samen dat jouw livestream een groot succes wordt. 

livestream apparatuur, camera

Jouw livestream video

Met een Indrukmakende livestream te organiseren sta je met 7-0 voor. Waarom? Zie hier de voordelen:

Over Indrukmakend

Indrukmakend is een ambitieus marketing- en evenementenbureau. Al voor de Coronacrisis deden we al veel ervaring op met de techniek voor online evenementen. Nu die behoefte is verveelvoudigd, gebruiken we die expertise graag om digitale evenementen online te livestreamen.

We bieden livestreams aan in heel Zeeland en daarbuiten.  Zowel in Vlissingen, Middelburg, Goes, Zeeuws-Vlaanderen maar ook in Brabant, Rotterdam en Gouda is Indrukmakend actief om deze livestreams volledig voor je te verzorgen!

Solide basis

Ontzorgen

Persoonlijk

Flexibel

Kwalitatief

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een advies op maat.

Eerste gesprek gratis & vrijblijvend en altijd 3 gratis tips!


Overzicht Livestreams

Livestreaming kan voor ieder doel ingezet worden. Een greep uit de mogelijkheden:

Recensie

Wij laten graag onze klanten vertellen wat zij ervan vinden!