Marketingstrategie & coördinatie

Marketingstrategie

Een sterke communicatie en marketingstrategie zorgt voor een constante groei van je bedrijf. Door een grondige analyse ontdekken wij welke euro’s nieuwe klanten en meer omzet opleveren, en welke pure en dure waste zijn. Zowel in de business to business als in de business to consumer markten is continuïteit, gevolgd door herkenbaarheid, en een sterke focus van levensbelang.
Indrukmakend is een jong, fris marketingbureau uit Vlissingen (Zeeland) en wordt gerund door Jonathan de Voogd. Indrukmakend staat voor focus en betrouwbaarheid.

marketingstrategie bepalen

Jouw bedrijf

Het opstellen van een marketingstrategie en coördinatie is zeer belangrijk. Dit kan op verschillende momenten tijdens het voortzetten van jouw bedrijf. Wij kijken met jouw naar zowel de doelen als al behaalde resultaten. 

Zit jouw bedrijf in één van de volgende fases? Of heb je andere vragen?

Indrukmakend

Indrukmakend is sterk in het uitzetten van een strategie en het ontwikkelen van een passend marketingbeleid, afgestemd op jouw doel, doelgroep, product en budget. Indrukmakend gebruikt een flexibele bedrijfsvoering met een vast aanspreekpunt voor communicatieadvies en een variabele schil van gerichte specialisten. Daardoor kunnen we snel aan de slag om jouw klanten onder te indruk te brengen van jouw bedrijf!

Solide basis

Groeistrategie

Planning & Coördinatie

Nieuwe ideeën & inzichten

Content ontwikkeling

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een advies op maat.

Eerste gesprek gratis & vrijblijvend en altijd 3 gratis tips!