11 gratis tips voor webinarsprekers

Haal meer uit je webinar

Je wilt graag online jouw kennis delen met een webinar of online presentatie. Maar waar moet je allemaal op letten als spreker? En hoe kan je het beste de deelnemers instrueren? Wij helpen jou met het antwoord op deze vragen!

Event Infographic voor Spreker

Bij het organiseren van een online evenement komt veel kijken. Maar waar moet je op letten als spreker? Met 11 gratis tips, helpen wij jou om jezelf volledig voor te bereiden voor het evenement. Dit zal niet alleen zorgen voor een professionele uitstraling maar geeft ook jou als spreker meer zekerheid!


Als extra’tje, voegen wij hierbij ook 4 tips toe voor de deelnemers van jouw online evenement. Op basis van techniek, omgeving, belichting en houding is het zeer belangrijk om jouw deelnemers te instrueren. Dit speelt namelijk mee met de professionele uitstraling van jouw evenement.

Download gratis de tips

Mail de infographic naar:

Door te downloaden schrijf je je niet in voor een nieuwsbrief. Die heb ik niet. Wel neem ik even persoonlijk contact op, omdat ik benieuwd ben of het cadeautje waardevol voor jou was. 

Indrukmakend specialist in organiseren van professionele online vergaderingen

Heb je vragen?

Wil je een professioneel webinar? Ik maak graag een afspraak om jouw evenement vorm te geven, te organiseren, produceren en doelgericht te realiseren!

Persoonlijk

Flexibel

Ontzorgen

Kwalitatief